Home » Service en Garantie

 

Bij OTB IMPORT krijgt u de volledige fabrieksgarantie zoals die door de verschillende fabrikanten gehanteerd wordt. Over het algemeen varieert deze garantie tussen de 2 en 10 jaar. Indien u een garantiekwestie wilt melden dan kunt u hiervoor een serviceformulier op onze website invullen. Overigens blijft de wettelijke garantie die een consument heeft onverminderd van toepassing. Deze wettelijke garantie houdt in dat het product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden fabrieksgarantie doet hier niets aan af.

Kosten van de installateur

Indien een product als gevolg van transportschade of een fabricage fout opnieuw geleverd dient te worden, zal OTB IMPORT er alles aan doen om een zo spoedig mogelijke levering te bewerkstelligen.
OTB IMPORT kan helaas geen verantwoordelijkheid of kosten dragen die gemaakt worden door het inhuren van loodgieters, installateurs e.d. die om welke reden dan ook niet verder kunnen met nog te starten of reeds aangevangen werkzaamheden bij de klant. 

Ook zal OTB IMPORT nooit de kosten vergoeden voor het (opnieuw) installeren van een door ons geleverd product als deze gebreken blijkt te hebben.

Garantietermijn

De garantietermijn op producten verschilt van 2 tot 10 jaar. De garantie die wij verlenen is hetzelfde als die de fabrikant verleent. Wilt u aanspraak maken op uw garantie dan kunt u een service formulier invullen. 

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via het service formulier aan de afdeling klantenservice door te geven. Klik hier voor het service formulier
Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.